Zum Inhalt springen

BTC Likviditetskrise? Bitcoins ved udveksling falder, når hvaler fortsætter med at akkumulere

Er bitcoin i en likviditetskrise? Antallet af hvaler, BTC gemt på børser, mistede mønter og institutioner, der tildeler milliarder antyder det.

Antallet af bitcoins, der er gemt på kryptovalutaudvekslinger, er gradvist faldet, mens antallet af BTC-hvaler fortsætter med at stige. Under hensyntagen til kølvandet på halveringen og institutioner, der køber enorme mængder af aktivet, kan det føre til en betydelig likviditetskrise.

Bitcoinhvalers adfærd og BTC ved børser

Data fra overvågningsressourcen CryptoQuant oplyser, at antallet af Bitcoin Revolution, der holdes på kryptobørs, har været konstant faldende i næsten et år.

Som grafen nedenfor viser, toppede BTC i børsens tegnebøger næsten tre millioner under og efter likviditetskrisen i midten af ​​marts 2020, da aktivprisen styrtede ned under $ 4.000.

Da kryptovalutaen begyndte at genvinde sin tabte værdi, begyndte mange investorer at trække deres BTC-beholdninger tilbage fra børser. Dette har ført til det nylige antal på under 2,4 millioner på handelspladser.

Samtidig fremhævede Glassnodes CTO sammenhængen mellem BTC’s pris og det voksende antal adresser, der indeholdt mindst 1.000 bitcoins (også kendt som hvaler).

Glassnodes graf illustrerer, at BTC-hvaler gradvist har udvidet deres bedrift i samme periode til nord for 2.000 sådanne adresser. Prisen har fungeret ganske ens og eksploderer til nye højder på over $ 40.000.

Begge disse målinger peger på et emne, der er vokset i popularitet inden for kryptovaluta-samfundet – en likviditetskrise.

Er der faktisk en BTC-likviditetskrise?

CryptoPotato rapporterede for nylig en anden vinkel, der udforskede forskellige målinger, der antyder en løbende likviditetskrise for kryptovalutaen. Bortset fra hvalerne overtrådte det de anslåede tre millioner mistede mønter og spilopladeren fra 2020 – starten på institutionel adoption.

Sidste år oplevede den store indgang for mange store selskaber og institutioner. Michael Saylors business intelligence-gigant MicroStrategy ledede anklagen. Det NASDAQ-noterede selskab foretog flere BTC-indkøb i løbet af få måneder for det svarende til over 1,1 mia. $ Afsat i alt.

Jack Dorsey’s Square fulgte med et køb på $ 50 millioner. Forsikringsgiganten MassMutual, hedgefondene One Asset River Management og Ruffer Investment og Wall Street behemoth Guggenheim Partners tildelte også i alt milliarder dollars i BTC.

Den største digitale kapitalforvalter, Grayscale, har også haft massiv vækst af institutionelle kunder, hvilket førte til rekordstore resultater.

Derfor har denne udvikling drænet den flydende levering af bitcoins. Ved at tilføje den nedskårne halvproduktion af nyhedsmønter til 6,25 BTC pr. Blok efter halveringen i 2020 kan man se fortjeneste i teorien om, at kryptokurrency faktisk er i en likviditetskrise.