Zum Inhalt springen

Bitcoin zet PayPal officieel om

  • von

Het actief heeft de marktkapitalisatie van het netwerk ingehaald na een aankondiging dat PayPal van plan is crypto te integreren.

Sinds PayPal aankondigde Bitcoin ( BTC ) aan zijn platform toe te voegen , is de marktkapitalisatie van het actief hoger dan die van PayPal zelf.

Ironisch?

Op het moment van schrijven heeft Bitcoin een marktkapitalisatie van $ 239.877.416.968, waarmee het onlangs PayPal overtrof op de AssetDash- lijst met de grootste aandelen, ETF’s en crypto-activa. Bitcoin staat nu op de 21e plek op de lijst, met PayPal daaronder op $ 238.578.822.000.

Telkens wanneer een bedrijf, activum of anderszins een rivaal inhaalt in waardering, verwijst de crypto-ruimte losjes naar de gebeurtenis als een ‚omkering‘. In 2017 speculeerden een aantal mensen op een mogelijke omkering van Ethereum ( ETH ), waardoor de marktkapitalisatie van ETH hoger zou stijgen dan die van BTC.

Op het moment van schrijven heeft geen enkel crypto-activum ooit de marktkapitalisatie van Bitcoin verzwakt

Op 21 oktober bevestigde PayPal de geruchten dat PayPal van plan is om Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ( BCH ) en Litecoin ( LTC ) toe te voegen aan de lijst met betalingsopties in 2021. Bij gebruik voor transacties worden de activa automatisch omgezet in contanten op de backend voor ontvangers van verkopers.

Bitcoin zag een opvallende prijsprestatie na het nieuws, dat schijnbaar als katalysator fungeerde om de prijs van het activum na een aantal bullish dagen nog hoger te duwen . In de afgelopen 48 uur is de prijs van BTC met meer dan $ 1.000 gestegen.