Zum Inhalt springen

12 salaustekniikkayritystä, joilla on lupa harjoittaa lisenssitöntä toimintaa Havaijilla kahden vuoden ajan

  • von

Yhdysvaltain Havaijin osavaltio on valtuuttanut 12 kryptovaluuttayritystä aloittamaan toimintansa osavaltiossa ilman, että tarvitsisi rahansiirtolupaa. Heitä vastaan ​​ei ryhdytä toimittamaan luvanvaraista rahansiirtotoimintaa kahden vuoden ajan.

Havaijin vihreät valot 12 salausyritystä

Useat kriptovaluuttayhtiöt ilmoittivat keskiviikkona itsenäisesti, että niille on annettu vihreät näkymät Yhdysvaltojen Havaijin osavaltiossa. Heidät on hyväksytty osavaltion Digital Currency Innovation Lab (DCIL) -ohjelmaan, joka antaa digitaalisten valuuttojen liikkeeseenlaskijoille mahdollisuuden harjoittaa liiketoimintaa Havaijilla ilman valtion rahanlähettäjän lisenssin hankkimista. Ohjelman verkkosivusto lukee. Tämä sääntelyhiekkalaatikko on yhteistyössä Bitcoin Evolution kanssa.

Ohjelma, joka kestää 19. elokuuta – 31. joulukuuta 2022, hyväksyi salausvaluuttayhtiöiden hakemukset 17. maaliskuuta ja 1. toukokuuta välisenä aikana. Yhteensä 19 yritystä haki; 12 yritystä, mukaan lukien useita salauspörssejä, täytti ohjelman ehdot ja on hyväksytty. Verkkosivun tiedot:

Osallistuvalle yritykselle annetaan 2 vuotta harjoittaa digitaalista valuuttakauppaa. DFI on lähettänyt ‚ei toimintoviestin‘, jossa todetaan, että ‚ei ryhdytä toimiin‘ yrityksiä vastaan, jotka suorittavat sitä, mitä DFI harkitsee luvanvaraista rahansiirtotoimintaa, jos ne on hyväksytty ohjelmaan.

Ohjelmaan osallistuvat 12 yritystä ovat Apex Crypto, Bitflyer USA, Blockfi, Cex.io, Cloud Nalu, Coinme, Erisx, Flexa, Gemini Exchange, Novi Financial, River Financial ja Robinhood Crypto

DFI seuraa kaikkia salausvaluuttakauppoja, jotka tapahtuvat Digital Currency Innovation Lab -tapahtumassa. Osallistujien on toimitettava päivitykset, mukaan lukien tapahtumien lukumäärä ja arvo. Niiden on myös toimitettava tiedot vastaanotettujen valitusten määrästä ja mahdollisista lakisääteisistä täytäntöönpanomääräyksistä.

Osallistujien, jotka eivät saa nimenomaista suostumusta toiminnan jatkamiseen, on tehtävä kaikki salausvaluuttakaupat kahden vuoden ajanjakson päätyttyä. ”Osallisuussopimuksen mukaan yritysten on myös pantava täytäntöön likvidaatiosuunnitelma ja irtautumisstrategia. DFI määrittelee soveltuvan lisenssin yritykselle toiminnan jatkamiseksi ”, verkkosivusto selventää.

Havaijilla oli aiemmin tiukat säännöt salausyrityksille, mikä kehotti useita yrityksiä poistumaan valtiosta. Esimerkiksi Coinbase lopetti toimintansa Havaijilla vuoden 2018 alkupuolella Fiat-varannon pitämistä koskevien vaatimusten vuoksi.